5 Eniştem Var ve Ben 5’İ ile De Sikişiyorum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

23 yaşındayım, bizim buralarda erken evlenilir. Ben de bundan nasibimi aldım, 21 yaşında askerden döner – dönmez evlendirildim. Babamla birlikte çiftçilik yapıyorum. 5 kız kardeşim var, ben tek çocuğum. Babam ısrarla erkek evlat istemiş, bu nedenle ben olana kadar çalışmalara devam etmiş. Gerçi kız kardeşlerim ikisi ikiz, birisi en büyük olan ise tek. Yani kalabalığız ama yaşlarımız neredeyse denk. Ablamlar da bize yakın oturur, hatta köyde bir sokak tamamen bizim aileden meydana geliyor diyebilirim. Hayat bir şekilde devam ediyor, bu sene çocuğum da oldu ama bende enteresan bir durum var, anlatamıyorum ki zaten kendim de anlamıyorum.

Eniştelerimin tamamıyla neredeyse her an birlikteyiz. E tabi bu konu işle de alakalı. Onlar da bizim gibi çiftçi hatta aynı alanı ekip – biçiyoruz. Gerçi ben tek erkek çocuk olmanın ve bir de en küçük olmanın rahatlığı ile suya – sabuna pek elimi sürmem, bana ses eden de olmaz ne de olsa babam daha seneler evvel tüm malını – mülkünü bana bıraktığını söyledi, kardeşlerimden de yaşarken imza aldı. Lakin bu rahatlığım bazen başıma iş açıyor. Özellikle de cinsel anlamda. Sizlere yaşadığım son iki günü kısaca anlatacağım. Nasıl bir Sek Hikayesi içinde olduğumu anlayın diye.

Sabah erken kalktık, küçük enişte dediğim 165’lik bir pehlivan var, babam bize gidin tarım ilacı alın demişti. Arabaya atladık, gittik – geliyoruz. Yolda kenara çektim. Ben kenara çekince şaşırdı, ne oldu diye sikimi çıkarttım. Yapma şunu Serdar diyor bana, hadi hadi dedim verdim ağzına. Bir orada boşaldım. Eve geldim, uyudum – uyandım derken diğer eniştem bugün tarlaya gitmemiş, gideyim yanına sanırım hasta dedim, evde de tek.… hemen yatağına girdim. Oynaştık, ettik derken genelde ben onu sikerim ama bu sefer sikilmek istedim, siktirdim kendimi. Sonra öğlen oldu, babam hadi gidin, evden bir şeyler alın gelin dedi, büyük eniştemle koyulduk yola, evden bir şeyler aldık. Tam çıkacağız tuttum bunu, açtım sikini yaladım az fakat sabah sikildiğim için sanırım, domalttım ben onu siktim. Kısacası 5 eniştem var ve ben 5’i ile de sikişiyorum. İşin ilginç yanı hiçbir zaman bana bunu belli etmezler, sadece ben ıssızda bir yerde bunları yakalayınca doğal bir şey gibi sikişir, oynaşırım. Üstelik onları sikmek ya da kendimi siktirmek konusunda da her zaman karar bende olur nedense, bir türlü anlam veremiyorum gerçekten.


Comments (0)
Add Comment