Babam Sızınca Yanında En Yakın Arkadaşını Götten Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

İnsanın başına ne gelirse meraktan tamam ama 16 yaşındayım, ben nedense kadın vücudunu değil erkek vücudunu daha çok merak ediyorum o dönem. Bu anlamda şanslı bir çocukluk yaşadım diyebilirim, çevrem aşırı genişti hem babamın hem de abimin arkadaşları vardı. Zaten biz kahvehane işletiyorduk ki babam da abim de alkollü sohbetleri, arkadaşlarıyla gezmeleri severdi. Bu gibi bir durumda beni de yanlarında götürürlerdi ki o dönem babamın Kenan diye bir arkadaşı vardı. Bu Kenan boşanmak üzere, eşi annesinin evine gitmiş, dertli anlayacağınız. Bizimkiler de içmek için bahane arar ya? Bunu değerlendirdiler. Hazır Kenan abinin ev de boş babam gitti alkol aldı, buluştular içiyorlar, ben de oradayım. Babamın içmekten anladığı söylenemez, bir saat içinde deli gibi içti ve sızdı. O sıra Kenan abi karşımda, içiyor ama konuyu unuttular, üzgün falan değil. Bu durumda alkolün de etkisi var ki hava yaz ayı, Kenan abi öyle bir şort giymiş, siki & taşağı ne varsa belli, görünüyor. Gözüm kaydı sanırım. O da bunu alkollü kafa ile fark etti, babam gitmiş içerideki yatağa sızmış yani baş başa bir haldeyiz o an.

Sizce bu gibi bir durumda ne olabilir? Elbette Kenan abi sikini çıkarttı, verdi elime. Ben böyle bir Seks Hikayesi deneyimi hiçbir şekilde daha önce yaşamamıştım ama buna rağmen hiç acemilik çekmeden yalamaya başladım. O an benim şaşırmama neden olan durum Kenan abi de arada çekip beni, sikimi yalıyordu ki o an gerçekten şaşırdım. Sonra zaten birden döndü, az masaj yapsana diye ama ben alkollü değilim ne istediğini sanırım anlayabiliyorum, götünü de yaladım derken gittim uzandım üzerine ve geçirdim.

Daha önce de söylediğim gibi bu anlamda hiçbir şekilde deneyimli değilim. O dönem kuru kuru sikmek acıtır bilmediğim için kuru geçirdim ve o da alkollü, ses çıktı epey. Babam uyandı ama kafa epey gidip bir şekilde lavaboya gitti. O ara bizdeki cesarete bak. O lavaboya gidince ben yine ağzına verdim, çıkınca normale döndük derken babam geldi, yanımızda sızdı. Sonra ben Kenan abiyi hemen yan odaya götürüp sessizce siktim ama bu sefer o dedi vazelin sür diye. Arada babamdan ses gelse de asla tam manada ayılıp, anlamadı o an sikiştiğimizi. Gerçekten güzel bir deneyimdi benim için.


Comments (0)
Add Comment