Baldan Tatlı Baldızımı Çatır Çutur Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Selam arkadaşlar, ben Konya’dan Alper. Bu hikâye baldızım ile aramda birebir yaşanmıştır. Bu tür şeylerin sanaldan ibaret olduğunu düşünürdüm ancak gerçek anlamda böyle şeyler yaşandığını öğrendim. Bu yüzden ilk olarak her zaman girip hikâye okuduğum site ile paylaşmaya karar verdim. Site yöneticisinden isimlerimizin değiştirilmesini rica ettim. Sağ olsun oda seve seve kabul etti. Belki daha sonra bu hikâyenin videosunu da gönderebilirim.

Olay bundan 23 gün önce Konya Selçuklu ilçesinde gerçekleşti. Eşim ben ve baldızım yürümek için parkta geziyorduk. Baldızım birden bana “enişte beni sallar mısın” dedi. Bende kıramayıp kabul ettim. Salıncağa bindiğinde eşim telefonda annesi ile konuşuyor başka yere bakıyordu. Bende fırsattan istifade biraz baldızımın götünü okşayayım dedim. Salıncağa biner binmez baldızımı sallarken götüne dokunuyor hafifçe sıkıyordum. Baldızım hiçbir şekilde kötü tepki vermiyor hatta hafifçe gülümsüyordu. Bu bana daha fazla cesaret veriyordu. Arada sık sık eşimi kontrol ediyordum. Eşim henüz bana doğru bakmaz iken baldızımın götünü öyle bir sıktım ki, off diye inlediğini duydum.

“Enişte yavaş ol canım acıdı.” Dedi. Bu bana daha çok cesaret verdi ve sallarken sikimi değdirmeye başladım. Baldızım ise ellerini arkaya götürüp sallanırken sikimi hafifçe okşamaya başladı. Sikim dimdik olmuştu bir an önce patlamalıydım. Eşime parktaki lavaboya gideceğimi söyledim. İçeri girer girmez baldızım da koştu ve önümde eğildi. Hepsini yutmak istiyorum deyip ağzına sikimi aldı. Sonuna kadar somurup spermlerimi yuttu ve çıktı.


Comments (0)
Add Comment