Duştan Çıkınca Domalmış Bir Şekilde Kendimi Siktirirken Diğerlerine Yakalandım
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Grup sekste olay birden bambaşka bir hal aldı. 3 çok yakın arkadaşız. Yaşlarımız neredeyse birbirinin aynısı ama ben askere okul, vs. yüzünden biraz geç gittim. Şu an yeni geldim askerden, yaşım 24. Normalde bu üçlü arkadaş grubu içinde herkes milli ama artık hepimiz yetişkiniz ya? Eskort tutmaya ve grup seks yapmaya karar verdik arkadaşlarla. Bunun yetişkin olmakla alakalı olduğu kadar maddiyatla da alakası var e ne de olsa herkes kesesini düşünmeli. Grup seksler daha ucuz. Üstelik kırklarında bir orospu bizim gibi üç yakışıklıyla zaman geçirmek için normalde olduğundan çok ama çok daha az ödeme ile sikilebiliyor.

Bu Seks Hikayesini anlamsız cümlelerle doldurmayacağım, hemen konuya gireceğim. Grup seks ortamı kuruldu. Hatunla onun evinde buluştuk. İçki, sohbet derken bunca insan bir yatağa elbette sığmaz salonda sevişiyoruz. İşin uzmanı kadın belli, yere özel yapım bir şilte bile attı rahat etmemiz için. Sevişirken de içerken de zorlanmıyoruz bu nedenle ama üç abaza erkeğiz, hatunun hepimize aynı anda yetişmesi imkânsız. Emre o ara hatunu sikiyor, Can ile yan yana oturuyoruz, birden uzandı, Emre’nin taşaklarına ve hatunun amına ellemeye başladı. Sikilen ama yarağın yanında parmak sokuyor derken bir yandan da Emre’nin taşakları ile oynuyor. Emre bunu fark edince bize doğru bir an için baktı ve güldü. Ulan bu ne dercesine ama kızgın değildi. Hatta Can, Emre’nin göt deliğine bile kısa bir süre için parmak koydu, bastırır gibi yaptı.

Benim o ara zaten kalkmış olan yarağım halihazırda boşta. Madem Emre bir yarakla oynamak istiyor yaklaştım ama ve şaka yapar gibi yarağımı Emre’nin ağzına götürdüm. Yalamaya başladı! E tabi biraz yalayınca ben bunu domalttım. O ara Emre yine dönmüş bize bakmış, ne yapıyorsunuz amk dedi gülerek, sikişiyoruz dedim. Hatun belli ki bu gibi şeylere alışı, boş ver hayatım sen devam et dedi.

Sonra biraz mola verdik, hatun duşa girdi. Emre de hatunla gitti. Sırf meraktan gittim baktım Emre hatunu sikiyor. Bu sefer Can bana geldi, ağzıma sokmaya çalıştı. Ulan dedim oldu zaten olacak olan başladım yalamaya. Gerçi duştan çıkınca domalmış bir şekilde kendimi siktirirken diğerlerine yakalandım, bu olmaya iyiydi ama oldu artık, yapacak bir şey yok! Bu arada ben de çok zevk aldım, bunu asla inkar edemem!


Comments (0)
Add Comment