Eşimi 31 Çekerken Görmekten Zevk Alıyorum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Kocamın söz dinleyen bir adam olmasını her zaman sevmişimdir. İlişkimizin başlarında bile ben ne dersem yapardı. İkimiz aynı üniversitede okuduk, daha doğrusu orada tanıştı ki o zaman benim de onun da başka sevgilileri vardı ama zamanla birbirimizden etkilendiğimizi anladık ve birlikte olduk. Başta sadece seks içindi bu görüşmeler. Ben sadist ruhlu bir kadınım ve erkeğimi zorlayacak şeyler yaparak zaman geçirmekten çok zevk alıyorum hatta sapık gibi sürekli seks hikayeleri okuyorum hâlâ… bugün bile! Ne yapabilirim, seviyorum bu durumu.

Eşim Beni Tatmin Ediyor

Öte yandan eşim her zaman yatakta benden emir almıştır, bazen de canını yakarım. Dün gece olayı bir basamak ileri taşıdım, kocamın meme uçlarına mandal takıp göt deliğini parmaklarken bir yandan cımbızla sikinden tek tek kıllar çektim. Bu durum resmen gözlerinden yaşlar gelmesine neden oldu ama olsun! Gerçekten de eşimin canının yanmasından zevk alıyorum. Bana ne zaman ne olur aşkım derse o zaman “sus” diyerek azarlıyorum ve o an ne kadar hakaret varsa aklımdan geçen, sıralıyorum. Sanırım bu tam da benlik bir olay, beni ne kadar memnun ettiğini sizlere kelimelerle anlatamam. Ama bu kadar yeter, her zaman acı çekmesine neden olamam, tasmasını taktım ve biraz salonda gezdirdim, uslu olduğu için ben ayaktayken amımı yalamasına da müsaade ettim.

Bir de bir şey itiraf edeyim mi? Eşimi 31 çekerken görmekten zevk alıyorum. Bu nedenle ona asılmasını söyledim. Çok güzel bir siki var, o 31 çekerken nazik olmayı seviyorum. Her an canını yakacağımı düşündüğü için tedirgin şekilde gözlerime bakmasına rağmen kalınlaşan sikini izlemek ve boşalırken inlemesini dinlemekten gerçekten çok tatlı alıyorum. Hatta bir diğer sevdiğim şeyse eşim boşaldığı zaman vücudunu dilimle temizlemek. Hatta hemen boşaldıktan sonra sikinin başını yalarım ki bu da inanılmaz hassas olduğu için o an kendisinden geçmesine neden oluyor… Seks hikayeleri okurum bazen ve eşime de duyururum. Hiçbir zaman beni böyle sikemedin dediğimde genelde üzülür ama aramızda kalsın bu adamla zaman geçirmek aslında beni gerçekten de çok memnun ediyor.


Comments (0)
Add Comment