Eşimin Tüm Erkek Kardeşleriyle Sikişiyorum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Şu anlatacaklarımın gizli kalması benim için çok önemli. 6 ay kadar önce evlendim. Eşimin ailesi variyetli, biz değiliz. Bu nedenle kayınpederim beni aldı, Malatya’ya getirdi. Malatya’nın bir ilçesinde yaşıyoruz, kırsal kısmında. Eşi 5 çocuktan en büyüğü ve ailedeki tek kız. Ben 27 yaşındayım, eşim ise 31. Daha önce evlendim, ayrılmış. Ben halimden memnunum, gerçekten efendi birisi ama burada yaşadıklarım garip bir hal almaya başladı.

Yaşadığımız yerde sokakta sadece kayınbiraderlerim ve kaynatamlar oturuyor. 7 ev var, böyle yakın akrabaların oturduğu bir yer. Böyle olunca birbirine gelip – gitmeler sık oluyor. Ben çalışıyorum, devlet memuru oldum diyebilirim, yine kayınpederimin vasıtasıyla tabii. Her zaman akşam 17:20 gibi evdeyim. Böylesi bir ortamda ne tür bir Seks Hikayesi yaşanabilir diye düşünebilirsiniz, anlatayım. Size sadece dün yaşadıklarımı anlatacağım. İşte o zaman beni anlarsınız.

Dün eve geçtim, açım haliyle. Eşim yemeği hazırlamış annesiyle pazara inmiş. Evde Sercan var. Sercan en küçük kayınbiraderim. Mutfakta yemek yerken ben yanıma geldi, elini sikime attı. Kızdım ona, ortalık yerde şöyle şeyler yapma, yakalanacağız diye “ama evde kimse yok ki enişte” dedi. Sonra içeri doğru geçtim, ağzına verdim. İlk birkaç denememizde Serkan içine asla alamamıştı ama artık alabiliyor vazelinle falan. Yine biraz uğraştım ama geçirdim sonunda. Orada onu deli gibi siktim. Sonra hadi sen git dedim. Biraz zaman geçmedi, büyük kayınbiraderim aradı maç atalım mı diye, tamam dedim. PC’de oyun oynarız onunla. O da askerden yeni geldi, 23 yaşında ve şimdilik işsiz. Bu nedenle neredeyse her gün bize gelir, oyun oynarız. İçeri girince ablam nerede dedi, yok evde tekim dedim hemen kapıyı kapattı, fermuarını açtı. Ben eğildim, sikini yaladım, derken içeri geçelim dedim. Kanepenin üzerinde o da bana sakso çekti derken normalde ben her zaman onu sikerdim, bu sefer o bana geçirdi. Sikilirken 31 çektim ve boşaldım. Sonra birden ben gideyim bari dedi, lan hani oyun oynayacaktık dedim ama yok, gideyim dedi. O gidince bir de Ahmet aradı, eşimin bir küçüğü, gelsene odunlukta işler var diye ama yalan. Amacı beni oraya çekmek. Odunluğa giderken kendimi siktiremem, canım acıyor dedim. Tamam sen sik dedi, gülümsedi beni içeri aldı. İşte burada neredeyse her günüm böyle geçiyor.


Comments (0)
Add Comment