İş Yerindeki Zayıf Dul Kadını Götten ve Amdan Parmakladım
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Hayatında daha önce bir sürü kadınla bir sürü deneyim yaşamış deneyimli bir erkek olarak Ela ile zaman geçirirken nasıl hissettiğimi size anlatmam zor çünkü tamamen özel bir kadındı. Ben kendimle alakalı şunu fark ettim daha önce genelde etine dolgun kadınlarla zaman geçirmişim ve bu durumu sevdim ama minyon, zayıf bir kadınla zaman geçirmek de aşırı eğlenceli. Ela iş arkadaşlarımdan bir tanesi, dul bir kadın. Son birkaç senedir zaten tanıdığım, boşanma sürecine şahit olduğum bu hanımla zaman içinde samimi sohbetler etmeye başladık. Ben de evliyim ama Ela boşanmadan sonra ekstra rahat bir kadın haline geliverdi ve bu durumdan gerçekten memnunum. Sonunda olan oldu, başta bakışmalar sonra sohbet, vs. derken Ela ile geçtik bir otele. Keşke evlerimiz müsait olsaydı ama olmadı, inşallah başka zaman.

27 yaşında, minyon ve kısa bir esmer. Zayıf kadınlarla daha önce herhangi bir Seks Hikayesi deneyimim olmamıştı, size söylemiştim. Güzelce seviştik daha sonra. Sevişirken kendimi iyi hissetmeme neden olan şey sadece azgın bir erkek olarak istediğim bir kadını elde etme dürtüsü değildi. Ela o an onunla zaman geçirirken ben ne yaparsam yapayım keyif alan, bendeki sadist yanı açığa çıkan bir şekildeydi. Bu durumu sevdim. Eşim de dahil olmak üzere birlikte olduğum tüm kadınlar hafif sert yanımı keşfettiklerinde bana hemen “dur” dediler ve durdum. Oysa bu kadın bana hiç dur demedi. Hatta ben parmaklarımı kullanmaya başladığım zaman da bu durum devam etti ve bir anda hatunu tamamen soymuş, amından ve götümden sağ elimin tüm parmaklarıyla girmiş halde buldum kendimi ve inanın bana ben bu anları anlatırken bile kalkıyor malafatım.

İnsanlar her zaman yeni deneyimlere açık olmalı. Bana bu konuda katılıyor olmalısınız. Ela ile zaman geçirirken sakso çekiyor hatun bana. Bir anda göt deliğimde dil hissettim. Hani bu durum neden ilgimi çekti bilemem ama başta utana – sıkıla da olsa kaldırdım bacağımı ve sonunda götümün deliğini yalamasına da parmaklamasına da izin verdim. Bu anlamda da bu kadınla zaman geçirmek bana gerçekten iyi hissettirdi.


Comments (0)
Add Comment