Kankama Şaka Yaparken Elime Kol Gibi Bir Yarak Geldi
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Emre ile eskiden beridir arkadaşız. Yaşlarımız neredeyse aynı, 30’ların başındayız. O erken evlenmişti, ben ise geçen sene. Onu gerçekten severim, samimi bir dostum. Hatta yalan yok şu an başta cumaları zamanla her vakit namaz kılıyorsam onun sayesindedir çünkü mutaassıp, sözünün eri, efendi birisi ama ne oluyor bilmiyorum bazen Emre ile aramızda enteresan şeyler gelişiyor. Hani bu Seks Hikayesi bizim hayatımızda olmamalı ama var ve nedenini gerçekten anlamıyorum.

Hani bizim arkadaşlığımız biraz da kader diyebilirim çünkü liseden beri farklı sınıflarda olsak da tanışırız ve samimiyiz. Zamanla kopmalar oldu askerlik falan ama ben İstanbul’a geldim, yerleştim. Sonra sen de gel, burada iş, vs. var dedim geldi ve evimin yanından ev tuttu. Sonra da beraber iş kurduk. Eskiden beridir hiçbir zaman Emre ile cinsel sohbetimiz olmadı ama özellikle birlikte çalışmaya başladıktan sonra işler değişti, nasıl mı? Şöyle.

Geçen sene beraber tamirhane açtık, işler yolunda, vs. derken inanılmaz yorulduk. Evde de çoluk – çocuk hatta eş dırdırı var ya? Mudanya’ya gidelim, günü birlik biraz gezelim dedik. Oysa her zaman böyle seyahat ederdik hatta Emre müstehcen şakalardan kaçınsa da ben ara ara piçlik yapar, şakalaşırdım. Yolda Emre araç kullanırken vites şakası yaptım. Bunu yapma nedenim de eşofmanı kalkmıştı sanki siki kalkmış gibi. Ben ne zaman böyle şaka yapsam Emre susar, utanır. Bu sefer durmadım ama elimi resmen değdirdim eşofmana, boşlukmuş. İki dk sonra şakayı devam ettirirken elimi değdirdim bu sefer elime yarak geldi, kalkmış Emre’ninki. Emre hâlâ susuyor. Yol zaten tenha, köşeye çek dedim. Koltuğu yatırdı, ona bir güzel sakso çektim. Bu açılıştı. O andan sonra ben ne zaman istersem onunla birlikte oluyorum. O hiç istemez ama hiçbir zaman da hayır demez.


Comments (0)
Add Comment