Kız Arkadaşımı Götünden Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba dostlar, uzun süredir paylaşmak istediğim bir videoyu sizinle paylaşıyorum. Benim adım Nedim, kız arkadaşımın adı ise Feride. Kız arkadaşım biraz minyon ev kilolu bir kız ama bir o kadar da azgın bir kız diyebilirim. Seks manyağı gibi bir şey,. Benimle sürekli farklı fanteziler deneyerek türlü türlü oyuncaklar alır ve bunları benimle birlikte kullanmak ister. Bende hiç garipsemeden kullanırım bazen de hoşuma gider.

İnleyerek Bayılan Feride

En son kullandığımızda öyle bir boşaldı ki burada anlatsam bitmez. Bir gün yine bardan çıkmış yolda eve gidiyoruz durduk yere beni öpmeye başladı. Bende dedim, eve kadar sabretseydin bari ne bu acele diye. Canım çok istiyor falan dedi durduramadım. Yolda giderken ara ara durup öpüşmeye devam ettik. Eve yaklaştığımızda neredeyse birbirimizi yiyecek kadar öpüşüyorduk. Daha fazla dayanamadan hızla eve girer girmez sevişirken üstümüzü çıkamraya başladık. Feride biraz terlemişti, bu bahane ile duşta yapalım dedim. Oda hemen kabul etti ve duşa girdik. Türlü pozisyonlar ile duşta uzun süre birlikte olduk. Islak bir şekilde çıktık ben daha boşalmamıştım, onu o şekilde yatakda domalttım. Uzun bir süre domaltıp sikmeye başladım. Feride artık boşalmam için yalvarıyor ve çığlıklar atıyordu.

Ben ise hemen boşalmaya niyetli değildim. Dibine kadar bu zevki yaşamak istiyordum. Daha önce Feride’yi hiç götünden sikmemiştim, bu bahane ile götünden sikmeyi hedefliyordum. Feride defalarca boşalmış ve azgınlıktan hala istiyordu. Ona hiç bir şey söylemeden sikimi çıkartıp götüne kökledim ve boşaldım.


Comments (0)
Add Comment