Kocam Göt Veren Mi Bir Türlü Anlayamıyorum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Kocamda farklılıklar hissetmeye başladım. Aslında bu yazı sadece bir anı anlatmakla alakalı değil, biraz da soru sormak amacıyla, çevremdekilere sorsam ne düşünürler bilemedim. Eşimle sevişirken her zaman çok naif olmasını sevdim ama bazen ben sertlik severim. 27 yaşında ve sarışın, renkli gözlü çok güzel bir kadınım ve eşim gerçekten yakışıklı. Tam da istediğim gibi 0 yap, kas oranı yüksek ve ben gibi renkli gözlü bir adam.

Neden Beni Sikmiyor

Bazen bayan arkadaşlarım eşin çok naif dedikleri zaman her ne kadar belli etmesem de yatakta sert diyorum. Sanırım içimde itiraf etmeye korktuğum bir durum var. İnternet geçmişine baktım gizlice ama gay videosu falan da göremedim. Ne de olsa her zaman siliyor, çok uyanık ama yatakta geçenlerde daha önce yapmadığım bir şey yaptım. Önce internetten dildo sipariş ettim. Tabii ki haberi yok. Önce her zaman olduğu gibi sekste sakso çekerken göt deliğini dillemeye başladım. Bunu ne kadar sevdiğini anlatamam. Ama bu sefer parmaklarımı da kullandım ki en sonunda çekmeceden sana bir hediyem var diye dildoyu çıkarttım.

Nasıl desem? Hayır diyor ama suratında bir gülümseme, sanki beni ölçüyor. Ciddi olduğumu anladığı zaman hayır demeye devam etse de elimde o varken sevişmeye başladı. Kayganlaştırıcı var zaten evde başına sürdüm ve göt deliğine oturttum. Sonra hafif hafif istemeye başladığım zaman acı çekmek yerine zevk aldığını fark ettim. Üstelik elleriyle yatakta nevresimi sıkacak kadar çok ki aslında ben de zevk alıyordum. Bir süre sonra elleriyle kendisine 31 çekti ve boşaltı. Bu ne anlama geliyor, bilmiyorum ama nasıl desem bir yandan da korkuyorum acaba kocam göt veren mi?


Comments (0)
Add Comment