Komşunun Ergen Oğluna Kamasutra Yaptım
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Korona günlerinden merhaba. 40 yaşında bir kadınım, evliyim aslında ama eşim çalışıyor, eskiden de evdeydim ama arada AVM gider, zaman geçirirdim. Bu yasaklar arkadaşlarımdan da uzak kalmama neden oldu hatta bakkala bile gidemiyorum. Bu nedenle arkadaşlarımdan birinin oğlu olan Çağdaş’ı gönderirim arada. Gide gele bu çocuğun hoşuma gittiğini inkâr edemem, en sonunda geçen hafta içeri davet ettim ve sohbet başlar başlamaz ona ne kadar yakışıklı olduğunu söyleyerek ellerimi omuzlarına attım.

Beni Öyle Görünce Şok Oldu

Biraz mahcup bir bakışla gözlerime bakıyordu. Biliyorum 40 yaşında bir kadının 17 yaşında bir ergenle ilgilenmesi normal değil ama ne yapabilirim, benim de sevdiğim bu. Zaten zaman kısıtlı, o nedenle olaya hareket katmak için omuzlarındaki ellerimi giderek aşağı götürdüm, sikini pantolonunun üzerinden biraz okşadım, kalkmış anladım. Acaba nasıldır diye düşünmeme gerek kalmadı, ufacık gibi bir his geldi elime ama 1, 2 dakika sonra açtığım zaman 15, 16cm ve epeyce bir kalın bir şey buldum, yalamaya başladım. Ben sakso çekerken ellerini bazen gözlerine götürüp, of ve oh karışımı ses çıkartması, ayakta kalabilmek için çabalaması beni daha da tatmin etti. Öyle delice yalamalıyım ki kendisinden geçmeli diye düşündüm. Bir yandan da parmak uçlarımla yumurtalıklarını gıdıklıyorum. Bu bana özel bir numara, başına gelse mest olursun. Dediğim gibi zaman kısıtlıydı, bu nedenle acele etmem lazımdı soyundum. Çağdaş bir kadın dille nasıl tatmin edilir kesinlikle bilmiyordu, e yaşı müsait değil ama yetenek var gibiydi. Özellikle dilini tamamen çıkarım atıma sokmasını sevdim. Sonra da içime girmek istedi. O ana kadar tanıdığımı sandığım pısırık Çağdaş tam bir kaplan kesildi… nasıl seri anlatamam sikerken.

Bu genç delikanlıya kalsa muhakkak ikinciyi isteyecek, ergenleri sevme nedenlerimden biri de bu, çok azgın oluyorlar ve enerjileri hiç bitmiyor ama dediğim gibi sadece alışveriş için gelmişti, şimdi gitmesi lazım, laf olur söz olur kaldıramam. Gönderdim, sonra yine gel diye. O gün eşim de işten erken geldi (yarım saat kadar sonra) yine sikiştim deliler gibi. Garip bir seks hikayesi belki ama tamamen gerçek!


Comments (0)
Add Comment