Kuzenimin Çıtır Karısını Gözleri Önünde Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

İsmim Arda, 29 yaşında bir öğretmenim. Ben tek çocuktum ama asla yalnız büyümedim çünkü kuzenlerimleydim, bu açıdan çok kalabalıktık. Gerçi 20 oldum, okul, vs. derken bir de sonrasında iş yollarımız bir süre ayrıldı, onlar evlendi ben de evlendim, ayrıldım… uzun bir yolculuktu lakin yine buluştuk. Gebze’de çalışmaya başladım. Tabii ki ilk işim kendime bir ev bakmak oldu, güzel de bir evdi, eşyası falan tam. Bu arada kuzenlerim de bana yardımcı oldu, çünkü çoğu burada. Durum eskiden daha farklıydı ama daha da yakındık. Farklılığın nedeni kuzenlerimin neredeyse tamamının evlenmiş olması. Eskiden de Emre’yle yakındık ama şimdi Emre ve eşi 3’lü olmuştuk diyebilirim.

Delicesine Seks Yapan Ensest Hikayeler

Vur patlasın çal oynasın geceler yaşıyoruz, sürekli eğlence havasındayız ve bunu seviyoruz. Bir gece aşırı alkol aldık, Emre resmen sızdı ama o sırada Suzan üzerime abandı, gerçekten de üzerime abandı, dudaklarımı öpmeye başladı. Biraz direndim ama çok çabalamadım, sonra ben de koy verdim. Sanırım bu alkolle alakalı bir durum, Emre duyacak diye ödüm kopsa da devam ettim işte.
Gerçi sanırım oyuna getirildim, çünkü yanımızda yarı baygın duran kuzenimin anlamaması imkansızdı ki bir süre sonra Emre kalktı, eşiyle gözümün önünde resmen sevişmeye başladı. Suzan güzel bir kadındı ve Emre de çekici biri ama bu şekilde bir şey yaşanacağı asla aklıma gelmezdi, lakin yaşanıyordu.

Dediğim gibi sanırım alkolle alakalı nedenlerden, kaptırdım kendimi ve sevişmeye devam ettik, hem de delice. Sevişirken giderek artan şehvet içimi sardı resmen ve Sunanı tamamen soydum, ayrık kuzenimin önünde kapısıyla sevişmekten sikişmeye geçmiştim, üstelik o kadar dolmuştum ki anlatamam… bu çok sert bir sikiş olacaktı, belli. Emre’nin gözlerine baktığım zaman bunu aslında uzun zamandır istediğini, beklediğini anladım. Kuzenimin karısını gözlerinin önünde sikecektim ama bunu görmesi lazımdı, bu nedenle sırtüstü yere yattım, kucağıma Sunanı oturttum ve arkada onun bizi izlemesini istedim.

Sadece izlemekle kalmadı, bir an geldi hayalarımda bir dil hissetmeye başladım, sanırım sadece izlemek sıkıcı gelmişti.
Daha sonra Sunanın sırtına bastırdı, dudak dudağa geldik, ben ne olduğunu bir süre anlamasam da hatuna arkadan geçirdiğini inlemesinden fark ettim. O zamana kadar tost ne demek bilmiyordum ama o an bizzat tost olayının içindeydim ve bunu çok sevmiştim. Anlayacağınız kuzenimin karısını gözleri önünde siktim… Sadece ben değil, o an o ortamdaki herkes çok mutlu oldu.


Comments (0)
Add Comment