Şişman Kızları Götten Sikmek İyiymiş
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

33 yaşında ve evli bir adamım, azgın falan değilim. Seksi herkes ne kadar severse sadece o kadar severi ki evlilik, rutin hayat bazen 2, 3 hafta kadar aralar vermene neden olabiliyor. Zaman içinde kendimi unuttuğumu fark ettim, oysa eskiden günde 3, 4 defa 31 çekerdim. Acaba yaşlanmak bu mu demek? Bunu düşünmeden edemiyordum ama hiç beklenmedik bir şey oldu, çalıştığım iş yerinde şişko bir kız bana asılmaya başladı. 20 yaşında ya da daha genç, bilemiyorum çünkü stajyer ve dönemlik olarak büroda ama bariz bana asılıyor, bunu her halinde sezebiliyorum. Arkadaşlarımın bazen şişman kız sikme seks hikayelerini dinlemiştim ama başıma geleceğinden emin değildim.

Böyle Bir Zevki Daha Önce Yaşamadım

Sanırım 80, 90kg var, sarışın ve renkli gözlü. Asla çirkin değil hatta kilolu olmanın Sezen’e yakıştığını söyleyebilirim. Bu kurlaşmalar sadece iş yerinde kalır derken numarama mesaj attı, gruptan aldığından eminim, bana bu gece bir şeyler içelim mi demiş. Evli olduğumu biliyor, yanımda eşim de olabilirdi ama kızmak yerine eşime bir bahane ürettim ve yanına koştum hemen. Sıradan bir kafede çay ve kahve içiyorduk, bunun aldatmakla alakalı yok ama bana birkaç dakika sonra istiyorsan evim müsait dedi. O kadar genç bir kadının bu kadar açık olması çok şaşırttı ve tabii ki istiyorum dedim.

Eve girdiğimiz zaman çekinen tarafın ben olacağını nereden bilebilirdim. Sanırım ilk defa eşimi aldattığım için bu psikolojiye büründüm ama azıcık pişmanlık vardı. Gerçi beni teselli etmesi ve o sırada ellerine sikimi alması işe yaradı. Bana sakso çekilmeye başladığı zaman sesim tamamen kesildi. Vücudunu merak ediyordum, acaba bu kendi şişman bir kadını çıplak görmek bana ne hissettirecek diye ama kusursuzdu. Hatta o gün bugündür özellikle şişman sarışın videoları izliyorum diyebilirim. Gerçi “bakireyim” dediği zaman biraz moralim bozuldu ama analla zaman geçirmenin de bu sayede tadına bakmış oldum, bu da çok iyiydi. Şişman kızları götten sikmek iyiymiş, daha önce bunu söylerlerdi de inanmazdım. Gerçi o günden beri bir daha bana asılmadı ya da mesajlarıma cevap vermedi ama ne hissedeceğimi bilmiyorum, resmen bocaladım.


Comments (0)
Add Comment