Uzun Zamandır Bakıştığım Arkadaşımın Annesiyle Sikiştim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

17 yaşındayım, esmer ve söylenene göre yakışıklı bir adamım. Uzun zamandır bakıştığım arkadaşımın annesiyle sikişme şansım oldu sonunda. Tabi bunda Emre’nin evde olmadığını bilerek “Emre evde mi Sema teyze” diye gitmem de neden oldu. Beni fark ettiği zaman yüzünde sinsi bir gülümseme oldu ve o an içeri davet etti. Sanırım o da bakışmalara aynı anlamı yüklüyordu ki hiç açıklama yapmadan ya da beni rahatlatmadan ellerini vücudumda gezdirmeye başladı.

Arkadaşımın Annesi Fena Zevk Verdi

Hemen itiraf edeyim milli değildim ama çok fazla seks hikayesi okudum ve porno izledim. Sevişmek insanın doğasında olan bir şey zaten (yani genlerimizde var). Bu nedenle acemilik çekmedik, her hareketine karşılık verdim adeta dans eder gibiydik. Biraz öpüştük, o ana kadar bana cevap vermemişti ama Emre kursta, ancak 7 gibi gelir dedi. Saat daha 3, 4 saat var ve eve geldiği zaman Sema teyzeyle birlikte onu masum masum beklerken görse bir şey demez. Bu hınzırlığı düşününce bile sertleştim ve o an zaten elimde olan memelerini daha sert sıkmaya başladım.

Dudak Dudağa masum bir öpüşme neye dönüştü? İnanamazsınız! O an gerçekten de giderek heyecanlanıyorum çünkü 40 yaşında, esmer ve güzel bir kadını her an daha çıplak görmeye başladım ve memelerini yalarken pantolonunu da çıkarttı. Zarif bir kadın ama dar giydiği için poposunun pantolondan kurtulma anını hayal edemezsiniz, muhteşemdi. E tabi ben de soyundum. Bana sadece kısa bir süre sakso çekti, sonra kanepeye uzandı. Ben de dilimi kullandım ama bir süre sonra parmaklarımı kullanmaya başladım. Elimle yapabildiklerimi fark ettiğim zaman sevindim. Orta ve işaret parmağı bir araya geldiğinde ne kadar işlevsel olabiliyormuş. O an tamamen çıplak bir kadının tüm vücudundaki (özellikle de yüzündeki) mutluluğun ve tedirginliğin neden olduğu ahenge inanamazsınız. Çok geçmeden içine girdim, daha fazla dayanamazdım zaten ve çok değil sadece birkaç dakika sonra girip & çıkarken geleceğimi anladım. O gün yine 3, 4 defa bu mutluluğu yaşadım. Kısa anlardı belki ama kesinlikle muhteşemdi, bundan emin olabilirsiniz.


Comments (0)
Add Comment