Ev Sahibinin Polis Damadı Çatı Katında Ağzıma Boşaltı
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Uzun zamandır o kadar yorgunum ki anlatamam. Yaşım daha 32 ama 100 gibi hissediyorum. Arkadaşlar bana iyi gelecek olan şeyin içmek, sevişmek, gezmek ve daha bir sürü şey olduğunu söylüyor. Belki de öyle ama eğer bir şeylerin peşinden koşacaksam mutlu olamam ki… kısacası insan bir şey yapar mutlu olur, mutlu olmak için bir şey yapıyorsa o zaman kendisini kandırıyor demektir. Bende de böyle çoğu için bir saçma felsefe var hayata dair, ben buyum ne yapabilirim.

Yine böyle umutsuzluk buhranlarından birindeyken bir gece sadece can sıkıntısından uygulamalar yüklemeye başladım. İnanın bana erkeğim ve diğer erkeklere karşı hiçbir alakam yok ama gey uygulaması yüklemişim, haberim yok. Öylesine sohbet ediyorum. Yakışıklı da bir adamım. Hani resim koymadım ama resim isteyene atıyorum. Hatta bana çıplak resim gönder diyorlar, onu bile gönderiyorum. O an modum sevinsinler garipler halinde. Neyse, birkaç gün bu durum ilgimi çekti. Daha sonra yine birisiyle sohbet ediyorum, hiçbir şekilde benden resim istemedi, ben de göndermedim. Onda da yok. Derken bana resim yolladı. Bir de ne göreyim, ev sahibinin damadı. Bu adam bir de polis. 35, 36 yaşlarında, trafik polisi ve birkaç kere selamlaştık, hatta direkt sohbet etmesek de sohbet ortamında bulunduk. Sonra durum ilgimi çekti derken 1 hafta kadar sohbet ettim ve sonunda itiraf ettim, ben de Hakan’ım diye.

E tabi o an sonra durum biraz sarpa sardı, biraz öylesine sohbet ediyoruz. Hatta dışarıda bulunduk geçen gece, arkadaş olduk ama gay seks hikayesi değil sohbetimiz normal. Bir de bira içtik, derken eve geldik. Zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bu adam ben tam içeri gideceğim zaman beni çekti çatı katının o araya. Yok ama ben sana anlatmıştım, öylesine girdim. Hatta ilk girdiğimde haberim bile yoktu falan diyorum ama ne göreyim o sırada benim yarak çıkmış, ağzına girmiş bile. Ben hiçbir şey dememeye, sadece öylece beklemeye kadar verdim derken yalamayı biliyor piç. Kısa zamanda sikimi kaldırdı. Hatta kalktı, çıkarttı o da benim ağzıma verdi. O sıra biraz nazlandım ama kafamı eğmesiyle, ağzıma köklemesi bir oldu yeminle.

O ara zorlanarak sakso çekerken ağzıma patladı. Hani o bana sakso çekerken ben bunu düşünmemiştim bile mecbur bir kısmını da yuttum. İşte böyle bir şey geldi başıma. Ben de anlatmak istedim.


Comments (0)
Add Comment