Mahallenin Tombik Teyzesini Siktim Üstelik Am & Göt
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Saliha anne diyor mahalledeki herkes ona (ismi değiştirdim). Çok yaşlı değil, 52 yaşında ama kendimi bildim bileli dul. Çok namuslu, sevecek ve tatlı bir kadın. Yalnız yaşıyor, acı hikayesi şöyle oğlu ve kocasını aynı kazada kaybetmiş. Bizim kendi aramızda ona mahalle çocukları olarak tombik teyze dememizdeki neden de sıklıkla okul çıkışı şeker atardı, şu bayram şekerlerinden bilirsiniz. Balkondan atardı.

İnanılmaz Sakso Çeken Teyze

24 yaşındayım ben, evlendim 2 sene önce ve Saliha teyzenin hemen üst katıda oturduk eşimle. Arada gidiyorum, eşim de bu kadını sever, sayar. Hatta bakıyorum ben işten erken gelmişim, eşim yok hemen Saliha teyzenin yanına giderim, sohbet ederim. Bu tatlı durumu porno hikâye tadına çeviren şey nedir? Bilemiyorum ama bir gün yine eşim işten geç geldi, Saliha teyzedeyim, bu tatlı kadın bana doğru yaklaştı ve omuzlarımı sıkmaya başladı. Başta anne şefkati sandım ama ellerini vücudumda öyle gezdiriyor ki anlatamam! Hani eğer karını aldatmak için başka kadın mu bulamadın diyebilirsin ama konu o değil, bir sürü kadınla seks yapma şansım oldu ama düşünmeden karşı çıktım, konu seks değil, açıklayamıyorum ama bambaşka bir şey. Sonra da uzandım Saliha teyzeye doğru, ellerini omuzlarımdan sikime götürdü. Yalamasını izledim bir süre hani uzun zamandır ağzına yarak almamış dersiniz ama öyle muazzam yalıyor ki anlatamam. Biraz izledim öyle, sonra ben yanaştım yanına. Kulak memelerinden başlayarak öyle delice emmeye başladım ki… anlatamam. Morartma dedi, iyi ki demiş, kendimi kaybetmiştim. O andan sonra daha sakin olmaya başladım ve soydum.

Amcığını da yaladım biraz ve çok farklı bir histi… sikimi sokar sokmaz resmen içime bir zevk deryası aktı. Çok sürmedi boşalmam ama içine boşalmadım. Bu istekle alakalı bir durum, tam boşalacağım zaman sikimi çıkarttım ve göbeğine attırdım. Sonra iş bitince utandı sanırım, 1 saat geçti. Eğer gidersem bir daha yüzüme bakmazdı, oturdum kalktım eve geldim, eşim geliyorum diye mesaj atmış. Yine verse yine sikerim, on numara sikişti gerçekten.


Comments (0)
Add Comment