Asker Arkadaşım Arada Bir Bana Kendisini Siktiriyor
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Asker arkadaşım Mete bana telefon etti geçenlerde, İstanbul’da iş var mı dedi. Babam da deli gibi eleman arıyor, şartlarımız da iyi çağırdım. Zaten samimiyim, bu nedenle ben bizim evin bodrumunu ona ayarladım. Sağlam mekandır, eskiden arkadaşlarla içer, karı – kız sikerdik. Seks Hikayesi anlamında o mekanda yaşadıklarım eşsizdir.

Mete geldi, birkaç haftadır çalışıyor. Arada iniyorum yanına. Hatta genelde dışarıda beraberiz ama arada mekanında da yanına gidiyorum, sohbeti gerçekten efsane bebenin. Artık çocuk değiliz, ben evlenmek üzereyim. Mete de öyle. Zaten buraya çalışmaya gelmesinin nedeni çalışıp, para biriktirmek düğün, vs. için.

Bizim Bodrum kat dedim ama tam bir ev, kocaman. O sadece tek bir orada yerleşmiş, bir de mutfak, vs. kullanıyor. Orada bir çekyat var bir de yatak. Ben çekyatta oturuyorum, sıkıldım telefonla oynuyorum, o da yatakta. Sonra birden çok sıkıldığım oğlum dedi. E napalım o zaman dediğimde ben dışarı çıkarız belki diye düşünmüştüm ama bana dedi ki gelsene bir kanka, nereye diyorum yanıma diyor. Güldüm, şaka yapıyor sandım. Hatta yanına uzandım, sanki sikişir gibi sesler çıkarıyorum ama gülüyoruz, vs. derken yukarı ses gider diye da ara ara uyarıyorum. Bu birden elini sikime attı. Şaka bir yana resmen benim malı avuçluyor. Kanka napıyorsun dedim, sus sen dedi. Elini iyice eşofmandan içeri soktu, sikimi çıkarttı. Bana demez mi “kanka küçükmüş be”. Ben hâlâ napıyorsun diyorum. Sonra eliyle oynadı, sikimi iyice kaldırdı. Bak şimdi bir şeye benzedi dedi. Sonra kendi sikini de çıkarttı, elleriyle birbirine tutturup, boyunu ölçüyor. Açık ara onunki büyük. Ben artık naptığına dair sorular sormayı bıraktım, izliyorum onu.

E tamam hevesini aldıysan bırak da gideyim dedim. Dur yahu ne hevesimi alması dedi, ağzına aldı sikimi. Biraz yaladı. Sağlam yalıyor. Birden 69 yaptı, sikini ağzıma verdi bana sakso çekerken. Yalamazdım ama ne bilim bir yandan da içimde bu gibi bir deneyim nasıl olur acaba diye merak da var.

Sonra bana döndü, sikicen mi siktirecen mi dedi. Saçmalama oğlum ne sikerim ne de siktiririm dedim ama o geldi sikime oturdu. Kuru kuru nasıl aldı içine şaşırırsınız. Hatta bir ara ben acıdım ama o kendisine acımadı. Siktirdi bana kendisini, bir sonraki sefer muhakkak vazelin alalım dedi ben eve çıkarken.


Comments (0)
Add Comment